СТАРТ! На мобилното приложение за уведомяване при бедствия, катастрофи и инциденти в България

От днес 05 декември 2023 година Международен ден на доброволеца, официално обявяваме за стартиране на дългоочакваният ни проект започнат от 2017 година (по идея от 2013 година) на Костадин Карамитов – Мобилно приложение за смарт телефони, което ще помага на граждани да подават и получават сигнали за възникнали бедствия (пожари, наводнения, земетресения, свлачища, снежни виелици и лавини), катастрофи, аварии и пострадали хора.

Мобилното приложение може да се свали от Google play безплатно, и да се ползва само по предназначение! Можете да го намерите като напишете в търсачката “ Rescuer“.

Ако приложението не се ползва по предназначение (подаване на неистински сигнали, ще бъдете блокирани и няма да ползвате приложението). Всеки потребител се регистрира с личния си телефонен номер. Попълнете данните, като напишете вашите имена и имейл.

Приложението дава възможност да се уведомят навременно хора в даден радиус за възникнала ситуация (10км, 20км, 50км, 100км, 200км и 500км), която може да застраши здравето и живота Ви.

Приложението в момента ще се ползва само за телефони с операционна система Android, като в процес е да бъде създаден и на iOS.

В приложението няма реклами и други досадни съобщения, банери, снимки и видеа.

Подаването на сигнал ще отнема не повече от 10 секунди, като е изключително полезно за хора със слухови и говорни проблеми. В сигнала можете да добавите описания, снимка и видео.

Ако имате допълнителни въпроси ни пишете на info@rescuer.bg

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПРИЛОЖЕНИЕТО НЕ ОТМЕНЯ ПОДАВАНЕТО НА СИГНАЛ ПРИ НУЖДА НА ТЕЛЕФОН 112!