Първото мобилно приложение в България за уведомяване при бедствия, катастрофи и аварии

Първото мобилно приложение в Република България, което уведомява гражданите при възникнали бедствия (пожари, наводнения, земетресения, свлачища, снежни виелици и лавини), катастрофи, аварии, като основна цел е намаляване черната статистика на пострадали и жертви при инциденти. Чрез приложението, може да се сигнализира, ако сте попаднали в инцидент и да уведомите всички граждани, които имат инсталирано приложението на своите телефони и са в определен радиус.

Всеки свалил и инсталирал приложението на своя телефон, за да се регистрира е нужно да въведе своя личен телефонен номер, като го изписва БЕЗ „0“ (нула), пример: 879 00 11 22. След това получава на телефона си SMS за верификация с шест цифрен КОД. Като имате вече достъп до приложението, моля въведете вашия личен e-mail адрес и изберете радиус за получаване на сигнали, като можете да изберете в диапазон от: 20км, 50км, 100км, 200км, 500км. Приложението е желателно да се ползва от лица навършили 14 годишна възраст.

При подаване на сигнал подайте възможно по-точна информация, добавите снимки и видео (ако решите за нужно и можете) и изберете от Google картата с пинче къде точно е инцидента или GPS-а да вземе вашата локация.

Обръщаме се с молба към всички потребители, ползвайте приложението само по предназначение, в противен случай ще бъдете блокирани и няма да можете да изпращате сигнали, а само да получавате.

Мобилното приложение е напълно безплатно! В приложението няма реклами.